mobila hjullösningar hos Tente

Detta inlägg är ett sponsrat samarbete

Hör du till en av alla människor som bor “trångt” och skulle vilja ha saker som till exempel en köksö i köket? Men det ryms inte för då kan ni inte sitta och äta också. Men kanske har du dessutom lite för lite bänkyta i köket så du skulle verkligen behöva den där köksön?

 

Då är ju en perfekt lösning att ha en mobil köksö. Du kan köpa valfri möbel som fungerar som en köksö och sen kan du investera i ett par riktigt schyssta hjul hos Tente. 

 

Hos Tente får du produkter som är gedigna, vältestade och snyggt designade. Du kan köpa hjul till alla möjliga typer av möbler, endast fantasin sätter gränser!

På deras hemsida kan du välja både utförande och färg. 

 

Hos Tente finns mer än “bara” hjul till möbler. De säljer och tillverkar även hjul till sjukhussängar, hjullastare. Ja, helt enkelt allting som du kan sätta ett hjul på. Om du har en idé men inte riktigt vet hur du ska få till det med hjul så bör du kontakta Tente så kan någon av deras erfarna ingenjörer hjälpa dig och designa en hjullösning som blir precis som du vill ha det, utan att du ens visste om det själv.

Tycker du att det är svårt att förstå de olika begreppen? Lugn, Tente har en liten ordlista där du kan hitta förklaring till de flesta begreppen som används på hemsidan.

Såhär beskriver de själva sina produkter:

Du kan förvänta dig ett stort urval av hjul och hjul som kan justeras i färg och därmed passar sömlöst in i din produktdesign. De kan skrivas ut med din företags logotyp och möjliggöra fascinerande fotoutskrifter på hubcaps. Produkter med olika lackerade ytor ger också speciella accenter: guld, krom eller färgade glansiga.Naturligtvis lämnar våra mobilitetslösningar inget att önska när det gäller manövrerbarhet och komfort. Så vi står vid din sida med ett brett utbud av fästelement i olika storlekar och ser till att dina monteringsprocesser påskyndas med enkla infästningsfästelement.

Lämna ett svar