Pyssel - hemma, Vardagsliv

Hämta barnbarn och måla lite

Måndag och ny vecka !

Ute har det blåst hela dan och känts jättekallt. Fast det varit plusgrader. Men vi är inte lika drabbade som många har varit idag.

Idag har det varit mission på att skicka ut order på ny inredning som kom till vårt lager i morse i Norrköping. Och i morgon ska jag följa dom så att allt kommer fram i tid tillsammans med godis och nötter till butikerna. Sen har dagen fortsatt med mail, samtal och lite planerade av annat. Ingen dag är densamma och det är det jag tycker om 🙂

Efter jobbet åkte jag förbi Blomsterlandet som öppnat i Veddesta och där jag blivit medlem och då får man också en presentcheck på 50,-. Jag köpte lite mer såjord och kunde självklart inte låta bli att köpa några fler fröpåsar. Ha ha ! Förra året var hela altanen full med olika sorters fröodling och det ska det bli i år också, även om jag möblerat om med bord och annat.

Sen blev det en tur hem till mamma och hämta Leon.

 

Leon kopplade upp sig till vårt wi-fi och satte sig ner och kollade runt på sin telefon och jag satte igång och grundmålade det andra skåpet.

 

I morgon blir det mer vitt och det som är brunt på bilden ska bli grått precis som skåp ner 1.

Efter att jag skrivit detta ska jag gå ut och påbörja middagen som ikväll blir pastasås innehållande älgstek och kantareller och lite annat smått och gott.