Okategoriserade

Vad jag egentligen håller på med

Hallojsan där ute !

Idag har det varit en sån där dag som det har varit fullt ös från början till slut.

För att hålla koll på allt som skulle göras så har jag suttit hemma och suttit i min egna lilla bubbla på övervåningen och bara tryckt på order efter order med ny inredning till butiker. Sen att det stötte på problem på vägen …… ja, sånt händer, men det gör och gjorde också att jag har fått mer-jobb.

Det mer-jobbet ska jag snart sätta fart på, men tänkte ta mig en liten paus först för att skapa lite energi och inte blanda ihop allt. Ha ha ! Jag måste ju se till att rätt info kommer till rätt person så jag inte blandar ihop godis och nötter haha.

Det är lite svårt att förklara vad jag egentligen håller på med och vad det är som kan hända.

Vad är det jag gör ?

Vad är det egentligen jag inte gör ? Ha ha !

Jag sitter på customer service på Cloetta och hjälper konsulenter när dom har problem med order, transport och annat dom vill ha ut till butik. Jag hjälper också våra butiker som plockar sitt godis själv och inte har någon utav våra konsulenter som hjälper dom. Vi är tre stycken som har en telefonslinga som svarar i telefon när konsulenter eller butiker ringer.

Det jag har på mitt ansvarsområde och det som tar längst tid och som jag brinner för att det ska funka är när våra butiker ska få ut ny inredning till butikerna. Det ska ut inredning, nya skyltar, godis eller nötter och allt runt omkring ska fungera.

Låter inte så avancerat om man skriver det som jag gjorde, men det är många steg innan det hamnar i butik. Och sen måste man hålla i ordning på alla delar som ska ut och vad som är vad.

Socker i blodet

Vi brukar säga att det märks när man har socker i blodet – vi brinner för våra jobb och vill att allt ska fungera som vi och butiker kommit överens om.

Därför ser ni kanske ofta att jag jobbar längre än vad jag behöver, eller lite extra på kvällarna.

Underbart väder

Idag har det varit underbart väder och på eftermiddagen när jag var klar med det mest akuta satte jag med dottern på altanen i solen med datorn och började ladda ner saker som jag ska skicka iväg. Hundarna fick springa i trädgården i solen och tyckte det var skönt, även om gräsmattan var blöt / fuktig.

 

Skåp färdigmålat

Nu har jag tagit bort plasten under skåpet som jag har målat. Nu är det bara hyllorna som ska sättas in och det som ska stå där ska placeras på hyllorna. Blir nog lite rensning på en gång. Sen ska dörrarna upp.

Lite skillnad på för- och efterbild tycker jag och jag är jättenöjd.

Nu har jag en del kvar på vår bokhylla som vi har delat på och satt på olika ställen, den ska bli vit, med en liten twist av grått på ett ställe.

Eftersom vi blev så nöjda över resultatet ska jag också måla vår tv-bänk i grått med vita lådor.