Frön och sådd, Vardagsliv

Söndag och fint väder, recept och lit plock

Söndag och helgen är snart slut igen. Varför går dom så fort ?

Ute blåser det fortfarande som det gjort den senaste tiden, men idag med klarblå himmel och sol.

Vi har ätit frukost och jag har försökt få bort dom sista fransarna som sitter kvar. Totalt hopplöst och jag ser inte klok ut då det är några som sitter kvar och dom spretar åt alla håll. Om jag gör om det här igen ? Nä, jag tror inte det. Jag fick en påfyllning på salongen, men jag ville ha såna där täta fransar som Nahis har och som jag sett fler på salongen har. Men det kunde jag tydligen inte få. Så nu sitter jag här och får snällt vänta tills dom faller av och mina egna ser ok ut igen då det är en del som har gått av och försvunnit. Hmmm !

Igår sådde jag en del nya frön, tog kärnor från honungsmelon och halva bordet i matrummet är fullt.

Klockan 11 ska jag hämta mamma då hon vill köpa lite fler frön då hon inte köpte så många sist.

Sen måste jag sätta mig vid datorn och ladda ner det sista jag skulle gjort i fredags och maila iväg till berörda.

Innan mello igår som vi tittade på stekte vi lite oxfilé och hade falsk risotto till. Vi ville ha nått ombyte till köttet och inte bara äta potatis eller pommes till. Och så var det ett tag sedan vi åt det. Det är riktigt gott och igår när jag var inne på en grupp på facebook frågade en tjej mig vad det var och jag skickade receptet till henne.

Jag ska sätta in receptet här också så att det är lätt att hitta.

Nathis hittade ett gammalt kort på oss två igår som hon skickade till mig och jag måste verkligen visa det. Ha ha !