Okategoriserade

Jag har bestämt mig

Fredag och jag hoppas ni har haft lika fint väder som jag har haft 🌞

Vasaloppet

Sol, klarblå himmel och snön har börjat töa. Ja, det ligger lite kvar i trädgården, men bara det inte kommer mer så är jag glad. Dock önskar jag att Dalarna får snö inför Vasaloppet på söndag. Jag är ingen skidmänniska, men att sitta i soffan med en kopp kaffe och titta på starten är en tradition här hemma. Och dom som inte tävlar med dom “större” elitmänniskorna utan åker för deras egna skull och inte har bråttom är kul att följa. Sen om det är en och annan svensk som är i täten är väl inte helt fel. 🙂

Jobb och avslut

Dagen har som en vanlig vardag inneburit jobb och jag har försökt avsluta så mycket som möjligt som är bestämt. Och nu när dagen är slut hoppas jag att jag har avslutat allt jag planerat. Men man kan inte göra mer än att göra allt man hinner.

Ljuspunkt – jag har bestämt mig

När dagen var slut tog jag fram min påse med lite saker som jag igår köpte på Lidl. Jag älskar pyssel och fix och då jag eller vi kanske jag ska skriva 😉 har vårt träd i hallen som en del tyckte var julig. Men som vi vill ha kvar i hallen som en ljuspunkt i hallen. Nu har jag satt i fler fjärilar och fåglar i trädet så att det blir ett litet mer vårigt träd.

Vad tycker ni om det ?

Christer och jag tänker ta en lugn kväll med att äta lite rester från kylen så vi slipper kasta mat och sen blir det väl lite tv.

Vad ska ni göra i helgen ?

Här är det inget bestämt än vad vi ska göra i helgen. Jag vet att jag ska åka hem till min mamma i morgon då hon har ett paket att hämta på posten t.ex. Sen ska jag gå upp på mammas vind då hon påminde mig om att hon faktiskt har 2 st lådor med en massa pyssel där uppe som i alla fall jag är nyfiken på 😉

Vad tycker ni ?

Nu när jag har fått igång min blogg igen efter att jag gjort lite fel med min domän som nu är åtgärdat så sitter jag här och planerar.

Har ni några önskemål om saker som ni vill att jag har på min blogg ?

Jag tänkte bl.a att jag ska sätta in lite tips på godis – nyheter som kommit ut denna vecka och på nötter om vad som händer där och tips.

Men har ni något annat så kommentera gärna nedan 👍 så blir jag jätteglad.