Pyssel - Tittskåp

Mitt tittskåp

Min man vet att jag tycker om att pyssla med olika saker. Så i jul fick jag ett tittskåp av honom.
Jag vet att det är ett tag sen jag fick det, men när man håller på med det här måste man sitta i lugn och ro och hålla pyssla med för det är väldigt smått.

Och vad passade inte bättre än att göra det i morse då jag vaknade före 7 och sa till Christer att ligga kvar i sängen.

Så efter att ha tagit hand om hundar och druckit en kopp kaffe tog jag fram min bricka jag har allt på. Sax, vass kniv, pincetter, lim och alla småprylar.

Det är inte lätt att förstå hur smått allt är, så jag tog ett kort på när jag håller i huset som jag än så länge satt ihop. Golven har fått mattor, väggar har fått tapeter, fönster har fått gardiner osv.

När allt har torkat till ordentligt så ska jag ta bort lite lim som sticker ut lite och syns.

Sen ska huset in i tittskåpet som dessutom har ljus. Men det är inte bara ett hus, utan gunga, träd, buskar, sandstrand och en massa andra saker som också ska in här. Men det får ta sin tid.

Vad man sen ska göra med det vet jag inte riktigt än, men det är avkopplande och man får både tänka till både en och två gånger för hur man ska få till det på bästa sätt. Men det finns en jättebra manual med bilder som visar vilka bitar som ska sitta var och i vilken ordning man ska göra allt.