Vardagsliv

Stor skillnad på dagarna

.

Måndag och Mars ! Ja, det blev det redan igår, men då var jag inte inne på bloggen.

Igår var det söndag och Christer och jag gick upp vid halv 8. Vi satte igång och gjorde en större frukost med bacon och ägg och satte oss framför tv’n vid 8. Då började Vasaloppet. Även om varken Christer eller jag är några skid-människor så är det en tradition att titta på starten.

Sen fick tv’n vara på under dan medans vi latade oss.

På em började det krypa lite i kroppen. Jag kände att jag bara var tvungen att göra någonting i all fall. Diskmaskinen som var körd tömdes och sen ställde jag mig och gjorde en toscakaka med äpple som blev jättegod.

Bingolotto på kvällen innebar ingen vinst varken för mamma eller mig. Men man kan ju inte vinna om man inte försöker / spelar. 🙂

Och så vaknade man till denna måndag. Satte igång datorn och kollade vår gemensamma mail som vi har på avdelningen och tog sen min egna.

Sen satte dagen igång ordentligt.

Stor skillnad på söndag och måndag

Efter några timmar hade jag fått en del saker på mitt bord och som jag måste kolla. Och dagen blev inte alls som jag tänkt. Det är lite svårt att förklara vad allt detta innebär. Jag kan bara säga – nya saker som måste åtgärdas bättre och en hel del personer är inblandade i det hela. Det gällde att få ner allt så man inte glömde nått.

Sen har dagen fortsatt på samma sätt och jag har suttit framför datorn nu på kvällen för att göra klart en massa saker. Men nu är mina dagliga saker gjorda som jag fått på mitt bord och jag kan försöka andas ut till imorgon.

Är man ett stort kontrollfreak som jag är och vill ha koll på allt i minsta detalj så får man också lite mer att göra. Vissa saker får jag skylla mig själv för det, men vissa saker måste jag ju kolla så att det blir bra i slutänden.

Imorgon är det tisdag och jag kommer att jobba hemma. Jag ska åka iväg till en butik som ska få en ny inredning i närheten där jag bor då jag vill kolla upp några saker. Och vad är det ju super att den sätts upp i närheten där jag bor.

Sen ska jag hämta upp min mamma när jag slutat och vi ska åka och handla lite då mamma behövde några saker. Christer och jag har tittat i vår frys och vi har en hel del mat och behöver bara grönsaker och lite konserver.