Vardagsliv

Varför blir det alltid så här ?

Tisdag och dagen började med att jag fick undan en massa saker på jobbet.

Jag kände att jag fick en massa gjort, uppdaterade det jag skulle och hade allt under kontroll. Efter några samtal så ändrades det snabbt och det blev omplanering. Och i det här läget är jag stolt över mig själv som är ett kontrollfreak i många fall. Jag skriver upp allt jag gör och kan lätt gå tillbaka.  😁 En liten klapp på axeln Nettan 🙏

Jag hade som vanligt tänkt sätta in ett inlägg i morse. Men då allt hände så snabbt blev det inte gjort. Men jag sätter i alla fall in dom bilder som jag tänkt.

Så här ser Lillan ut varje morgon när jag återvänder från badrummet och gjort mig i ordning. Hon har inte bråttom upp och kan gärna ligga kvar lite i sängen.

Öga

Sen vaknade jag till nedan igår morse. Tog bild i morse och har inte tittat i kväll hur det ser ut.

Jag vet inte om jag har lyckats få in nageln i ögat när jag ska ta ut linsen, eller vad jag gjort. Jag får kolla i morgon bitti hur det ser ut.

Jag har faktiskt egentligen ett mission att göra som jag har skjutit på ett tag nu. Jag måste ringa VC för att beställa tid för provtagning för att se mina värden och få ut tabletter. Jag har ärligt slarvat med mina tabletter som jag ska ta varje dag efter min magoperation. Jag vet att min mamma är duktig och tar sina och hon och min man tjatar på mig. Men jag har skjutit på det hela tiden. Men nu kanske det är dax. Jag kanske ska göra ett litet paketbesök med blodprov, öga och sen kolla min knöl jag fick på halsen efter jul. Ja usch, här tänker man inte på sig själv inte haha

Nu ska här ätas lite lätt mat med korv i ugn och potatismos och sen ska jag fortsätta att planera om jobbet jag började med idag så det är klart. Att sitta i lugn och ro och slippa höra telefonen ringa och göra klart.