Nötter, Vardagsliv

Lite kvällsavkoppling med tända ljus

Lite kvällsavkoppling med ljus ! Det har varit så skönt efter som här senaste dagarna när det varit mycket jobb. Hjärnan har jobbat på högtryck och jag har koncentrerat mig på en stor arbetsuppgift. Allt annat har fått ligga åt sidan ett tag.

Så i eftermiddag stängde jag av min arbetstelefon halv 4, släppte ut hundarna i trädgården och sen satte jag mig i bilen. Christer satte sig bredvid och jag skjutsade honom till t-banan då han skulle in på kundbesök med sin chef. Middag och hockey stod på schemat.

Jag åkte hem och mös med hundarna en stund. Hällde upp ett glas vin och tände lite ljus och kände ett riktigt härligt lugn.

jag har småpysslat lite här hemma och sen bara tagit det lugnt.

Jag har gått igenom min mail då jag legat efter på den biten och kastat, svarat och sparat det jag vill. Så skönt att gå igenom i lugn och ro och i min egna takt utan att känna nått stress.

I morgon är det fredag och jobb. Sen blir det en välbehövlig helg.

Helg

Vad gör man i helgen ?

Ja, på lördag behövde mamma bla till Mediamarkt och köpa färgpatroner till sin skrivare. Jag vill till Ikea och titta om dom har några doftljus. Varför har alla slutat med dom ? Jag brukar ha både doftljus i Vanilj som jag bara älskar både i vardagsrum, kök och hall. Har köpt det tidigare både på Rusta och Dollarstore, men nu finns det inte ens där. Varför ?

Dessutom “måste” jag till Matvärlden då jag hittat ett alternativ till mitt jordnötssmör som jag älskar. Vi har Matvärlden i Vällingby nu också och jag var där inne idag när jag ändå skjutsade Christer till Vällingby, men dom hade den inte. Så det får bli en tripp till Veddesta då jag vet att den finns där.

Tävling

Ni har väl inte missat tävlingen på vår Parrots-sida på Instagram ? 5 kg natursnacks. Vem vill inte vinna det ? Klicka på länken så kommer ni till mitt inlägg om tävlingen : Parrots-tävling !