Vardagsliv

Vem är det som väcker mig ?

Vem är det som väcker mig ? Läs om det nedan !

Godmorgon !

Nu känns det som om jag är back to business igen 😉

Det har varit en högre arbetsbelastning dom senaste dagarna pga vissa orsaker. Och då jag är kontroll freak så vill jag ha koll på vad som händer. Jag skulle ha kunnat sitta lugnt i båten och invänta allt, men så är inte jag 😀

I dag är det torsdag och det känns lugnare på lur och mail. Går igenom mail och gör sånt som legat.

Det är tur att jag har mina småttingar nedan + Under att gosa med. Dom kryper ihop nära mig i soffan innan det är läggdags.

I eftermiddag kommer Christer hem lite tidigare än normalt. Han och hans chef ska ut på kundbesök och äta middag och kolla hockey. Men det är ju arbetsdag i morgon också så han blir ju inte sen. Undrar vad man ska passa på att äta då ? Ha ha ! Får se vad jag är sugen på och om Nathis kommer hem efter jobbet eller inte.

Vem är det som väcker mig ?

I över 1 veckas tid har jag vaknat vid ungefär samma tid varje tidig morgon. Mellan 02.45 – 03 vaknar jag varje natt. Vi har en klocka som lyser upp i taket och när jag vaknar behöver jag bara titta upp.

Men frågan är varför jag vaknar vid samma tid varje natt 😁 ? Helmysko ! Är det något som väcker mig eller är det min kropp som har blivit van ?

2:a koppen kaffe ☕ är uppdrucken så nu finns det koffein i kroppen att tillgå. så nu är det bara att sätta fart att jobba på igen.

Vår

Undrar när vi ska få våran vår ? Jag vill pyssla och fixa i trädgård och på altan. Men det är vi nog fler som vill. Min frön som jag satt har börjat skjuta fart så nu gäller det att rå om dom.