Lördags-shopping, Vardagsliv

En trevlig lördagstripp med mamma

En trevlig lördagstripp med mamma…..

Mamma och jag brukar åka ut ibland på lördagar och åka runt i Barkarby bla till lite olika butiker. Vi bestämde häromdagen att vi skulle göra det idag också. Så efter lite morgonlugn och en dusch åkte jag och hämtade mamma vid 10-tiden.

Vi började längst bort med Ikea där vi också visste att där kommer det att vara mycket folk mitt på dan.

Där inhandlandes det både doftljus, blommor och lite annat smått och gott. Sen blev det både Rusta, Cervera, Dollarstore och Mediamarkt.

Vi har alltid kul ❤

Och är det någonting vi har när vi är ute mamma och jag så är det kul ! Det är bara att titta på nedan kort från Dollarstore.

Det bjuder jag på ! 😜

När vi kom hem till mamma gick jag upp på hennes vind och hämtade ner 2 st lådor. I lådorna ligger det en massa pyssel så nu har mamma lite att göra 🤣. Hon ska få rensa lite och kolla vad hon vill ha kvar och så får vi se om det finns något kul till mig. Ha ha !

Mamma älskar orkidéer och hon har ….. ett gäng. När dom har blommat ut ställer hon undan dom och så lyckas hon alltid att få nya blommor på dom. Nu har hon för första gången lyckats få nya skott på tre stycken. Och dom skotten fick jag med mig hem. Nu har jag planterat dom i jord / orkidé jord och ställt dom i fönstret.

På Rusta köpte jag lite dekoration till min vas i hallen. Fick till det ganska bra, men funderar på att lägga gråa runda stenar i botten. Skulle passa ganska bra till väggen.

Två blommor ställdes på bordet på altanen vid min soffgrupp där jag sitter varje morgon bla och dricker mitt kaffe.

Sen har jag tagit hand om allt som jag köpt och har gjort kaffesirap. Den står på svalning innan jag häller i vaniljaromen.

Igår skrev jag ett inlägg på em. Klicka här så kommer du till det ! Där skrev jag bla om att jag ska prova göra jordnötssmör. Så idag köpte jag några påsar jordnötter. Får se om det är ok ! Jag är väldigt kinkig när det gäller jordnötssmör och jag tror jag har provat på alla olika som finns i butik.