Vardagsliv

Ny vecka och nya utmaningar

Ny vecka och nya utmaningar – alltid lika spĂ€nnande 😉

I morse vaknade jag halv 3 IGEN ! Jag förstÄr inte. Tittade till pÄ klockan igen strax före 3 och mÄste ha somnat om. NÀsta gÄng jag tittade pÄ klockan var hon nÄgra minuter över 4. Men denna gÄng kunde jag inte somna om sÄ jag gick upp.

Efter morgonsysslorna sÄ blev det som vanligt en kaffe. Nygjord vaniljsirap hade jag ocksÄ gjort.

Just nu skiner solen för fullt och det Àr nÀstan klarblÄ himmel ute. Jag Àr den första som kommer till kontoret pÄ morgonen och nu börjar det komma in en efter en.

Efter jobbet idag ska jag Ă„ka till mamma och hĂ€mta hem mina pelargoner som stĂ„tt i hennes garage. Jag har varit slarvig med vattnandet, men nĂ€r mamma och jag tittade in dĂ€r i lördags sĂ„ sĂ„g vi att en del av dom faktiskt var ok. 😀 Lite ny jord och beskĂ€ra sĂ„ ska jag nog fĂ„ fart pĂ„ nĂ„gra i alla fall.