Pyssel - hemma, Vardagsliv

Leverans äntligen kommit

Onsdag och vår leverans har äntligen kommit !

Jag har jobbat hemma idag då vi skulle få en leverans idag “under dagen” och då vet man inte när den kommer. Leverans skulle ske med UPS och dom jobbar sent. Så efter att ha tittat ut genom fönstret hela dan när jag hört bilar komma så kom paketet nästan 17.30 och då var ju Christer också hemma.

Vad det är ?! Ja, det får ni se när det är “uppsatt” ! 😉

Känn

Det är något som vi pratat fram och tillbaka om i flera år. Och i helgen bestämde vi oss och beställde. Gick från Tyskland i måndags och är nu levererat 😀

Dagen har varit grå och tråkig och det gör väl inte så mycket, men tråkigt när man går ut en stund och måste ha på sig en tjockare jacka. Det är bara att invänta lite mer värme och sol så det torkar upp och blir skönare ute. Jag tror alla väntar på att våren kommer snart.

Jag vill pyssla i rabatter, ta bort gammalt som ligger där, se allt börja spira och känna värmen.

Känns det igen ?

Och just nu känns det som om jag skulle vilja ha lite mer inspiration, nya projekt och sätta in på bloggen och tycka att det är så kul igen.

Har ni några idéer ?

Klart det finns massa småprojekt här hemma att göra, men jag skulle vilja göra nått drastiskt.

Christer och jag är ensamma ikväll då Nathis ska till en vän i Södertälje och fixa sina fransar. Och idag gjorde vi det enkelt och tog fram en bunke med färdig korvstroganoff som vi ska äta ris till. Och som vanligt blir det 2 olika slags ris även om vi bara är 2 personer 😉. Jag tycker inte om Uncle Bens och Christer tycker inte om Jasminris. Ha ha ! Men det gör mig inget att göra 2 olika.

Känner mig halvfrussen – och NEJ jag har inte corona / är sjuk – jag har suttit länge framför datorn och inte rört mig så då blir jag frussen. Det är det som är en stor skillnad om man jobbar hemma eller på kontoret . Sitter jag hemma får jag så mycket som helst gjort då man inte blir “störd” på samma sätt.  Man bara gör klart och fortsätter. Är jag på kontoret måste jag gå till skrivaren för att hämta nått, man går runt på ett annat sätt och folk kommer in i mitt rum och frågar saker.

Men jag klagar absolut inte. Jag tycker att det är jättebra att kunna jobba hemma och kunna koppla upp mig mot våra servrar. Jag vet / hoppas och tror att mina medarbetare ser och vet att jag inte sitter och pillar mig i naveln på dagarna utan jobbar på.

Vad ska ni göra ikväll ?

Har ni nått planerat eller är det lugna puckar ?

Viasat

Vi har ComHem här hemma och vi har fått mail om att vi kan titta på Viasat tom söndag. Så får väl kolla om det är nått kul att titta på tills dess