Vardagsliv

Nu kan man verkligen prata om väderomslag

När jag var ute i morse och tittade i trädgården så fick jag vårkänslor.

Se det inlägget här !

Sen på fm åkte jag iväg till vårt centrum för att se om dom fått in värktabletter på apoteket, men hela hyllan var tom. Tur att man har lite hemma. Men har bett Christer att titta på apotek i stan om det finns kvar där.

Hamstra

När jag ändå var inne i centrumet gick jag in och skulle köpa tandkräm till Christer då han har en tand som ilar. Gick förbi pasta avdelningen som varit tom på Spagetti i ca 2 veckor. Såg att dom hade fått leverans och jag var inte den enda som såg det. Inte var det nån fylld hylla så det har nog funnits tidigare, men självklart gick jag fram och greppade 3 paket på en gång. Och det var jag inte ensam om så det skulle inte förvåna mig om att det är slut i kväll.

Regn

När jag kom ut från centrumet så regnade det för fullt.

Och då ser golvet ut så här när man släpper ut hundarna :

Efter att ha jobbat några timmar så har det nu börjat snöa istället – stora snöflingor som bara dalar ner för fullt.