Vardagsliv

Vår i trädgården

Godmorgon,

Torsdag och jag jobbar hemma som alla på kontoret gör idag.

I går fick vi leverans av vårt paket som jag väntat på hela dagen. Se inlägg om det här !

Som tur är så är Christer väldigt noga med saker som är med el och han kan en del. Så efter att ha öppnat kartongen igår och vi tagit upp innehållet så ser han ett fel. Jag hade inte upptäckt det och jag vet inte om det hade hänt något efter att jag satt in sladden i uttaget. Men nu hittade som sagt Christer felet och medans jag stod och höll emot så skruvade Christer loss kåpor och annat för att åtgärda felet. Efter att fixat till det som var felmonterat provade vi att sätta in sladden och allt funkade. Så idag efter jobbet ska Christer köpa molleskruv för att kunna sätta upp denna på väggen.

Blev ni nyfikna ?

Hoppas ni blev lite nyfikna nu på vad det är, men jag har ju gett er lite mer info om vad det är nu 😜

Vår i trädgården

I morse när jag släppte ut hundarna i trädgården för deras morgon….. så gick jag runt lite själv. Blött i gräset och i rabatter och det kommer ju inte bli torrare i dag då det ska regna enligt prognosen 😒.

Krokus, påskliljor sticker upp överallt och rabarberns knölar sticker upp i jorden. I dag såg jag tom det första bladet som kommit upp.

Jag riktigt längtar efter att få rensa bort allt skräp i rabatterna och få lite ordning. Precis ovanför min rabarber finns ett jättebo som skatorna har byggt. Det sticker ut pinnar åt alla håll och innan jag tog ovan kort så var jag tvungen att ta bort en massa pinnar som ligger ovanpå rabarbern. Så länge dom använder boet så kommer det att ramla ner pinnar i min rabatt. Jag har försökt vräka dom, men dom lyssnar inte. 😀