Frön och sådd, Vardagsliv

Jobba hemma vecka

Så blev det måndag igen då. Helgerna går fort som vanligt, men igår fick jag mer gjort än vad jag tänkt och trott 😉

När Christer hade åkt iväg till Västerås satte jag på 4 liter röda vinbär och kokade upp. Här ska göras mer gelé. Och efter att det kokat ihop och stått och droppat genom silen så blev det nästan 2 liter saft. Fick stå och skumma ett bra tag innan det blev klart.

Mamma ska få sig en burk hon också 😊

Under tiden saften stod och puttrade på spisen passade jag på att ta hand om mina frön. Jag satte ju några för ett tag sedan, men några har inte klarat sig. Tror att det varit för “kallt” för dom. Inte för att vi har kallt inne utan för att dom vill ha mer värme. Så jag satte nya och har nu ställt allt i vårt arbetsrum där det är varmare luft.

Trumpetpinnarna som jag fick av mamma förra året har tappat sina blad, men då dom fortfarande är gröna vill jag inte kasta dom och igår såg jag skott på en utav dom. Så nu ska dom få lite kärlek dom också.

När jag ändå var i farten i går så grundmålade jag mina sista målningsprojekt just nu som ska få bli helvita, med en grå liten kant.

Jag har ju tv-bänken också som ska målas, men då måste vi planera lite mer då vi måste sätta tv’n på nått så länge och jag måste beställa / köpa lite mer färg.

Jobba hemma

Vi jobbar på som vanligt på företaget, men vi vidtar försiktighet för att minska smittspridningen genom att jobba hemma denna vecka.

Det är tur att man har skärm och tangentbord så man slipper sitta framför den lilla laptopen. Jag kommer ju åt allt på servern så för mig är det inget konstigt. Den enda skillnaden är att jag inte behöver gå upp lika tidigt och åka iväg 😁

Ute regnar det och är tråkväder så ganska skönt att hålla sig inne.

Ha en superbra dag där ute och ta hand om varann ! ❤