Vardagsliv

Det gick fort att köra i alla fall

Idag har det verkligen gått i omgångar. Ena sekunden är det fullt ös på jobbet och den andra så är det lugnt. Man tar hand om mailen man inte hann ta hand om när det var fullt ös, men det kommer hela tiden in nytt. Ja, man ska ju inte klaga på när man har att göra då jag vet att det finns folk som inte har jobb längre i den närmaste familjen. Eller en stor ovisshet i alla fall.

Jag jobbade undan tidigt i morse innan jag åkte in till kontoret. Jag skulle in och kolla påskvepor till vår konfektyravdelning. Vi var hela 4 st på kontoret när jag gick, men vet att 2 utav dom inte skulle sitta där hela dan heller.

Man får tänka på gasen

När det är så lite folk ute och kör så får man tänka på hur mycket man trycker på gasen. Ha ha ! Tomt på vägarna och det är lätt att man trycker lite extra på gasen. 😀. Så det gällde att hålla koll på hastighetsmätaren, men man märkte att andra inte gjorde det.

Jag stannade till på affären och handlade lite smått till mamma då jag fått hennes inköpslista.

Handla mjöl och socker var det inte att tänka på om man ville idag då dom hyllorna var toma. Men vi vet att det kommer in till butikerna enligt deras sidor. Pastan som var totaltom igår kväll när jag var på affären var fylld med pasta med ica’s märke nu.

Mamma fick sig ett besök med hennes saker jag handlade. Hon hade Enars bröder Kjell och Bengt där som rensade lite i hennes trädgård. Och mamma hade fixat lite goda räksmörgåsar till dom som dom skulle få efter.

Sen har dagen tickat på som vanligt med jobb på telefon och mail.

Nathis har åkt iväg till sin vän som hon kallar honom 😉. Så får vi se när vi se henne nästa gång.

Ikväll blir det lite rester från kylen för Christer och mig. Ingen matlåda behövs göras varken till mig eller Nathis så det blir enkelt.

Ska sätta in en liten tävling om ett tag så håll utkik !