Vardagsliv

Nu börjar man ju känna sig som folk igen

Onsdag och vädret har inte varit det bästa. Men det har ju inte gjort något då jag suttit inne hela dan och jobbat. Försökte göra så gott jag kunde på fm, men vid lunch så hade jag fått en ordentlig huvudvärk, mådde illa och kände mig yr i skallen.

Jag stängde av min lur i 30 minuter och tog lunch och la mig i soffan med hundarna och försökte vila / halvsova lite.

Under lägger sig alltid bakom min bak när jag lägger mig ner i soffan 😀

Sen fick det bli en kaffe – som inte var gott – och en rostad smörgås och en alvedon efter det.

När klockan var 15 ca så började jag känna mig piggare och huvudet kändes bättre. Då satte jag lite mer fart 😁

Vid halv 5 kände jag att jag ville ha lite luft och satte mig i bilen. Jag hämtade ut en vinst till mamma och våra vinster på Bingolotto då vi bägge hade 100,- vinst.

Gick in en sväng på Ica också då jag behövde köpa Dragon till vår kycklingpaj som jag snart ska göra.

Köpte lite tulpaner både till mamma och mig.

Det behövs lite upp-piggande i dagens läge och mamma blev riktigt glad ❤

Kycklingpaj

Jag har ett favoritrecept på Kycklingpaj som jag inte vet vart jag har hittat, men har det uppskrivet i en liten bok i köket. Den ska jag snart sätta fart med.

Nathis var förbi på sena eftermiddagen och hämtade lite kläder. Hon jobbar inte denna vecka och ska vara hemma hos M, så vi är själva tom på Söndag. När hon gick ut genom dörren ropade jag Jippi som hon hörde och hon öppnade snabbt dörren och bara garvade. Och det gjorde jag också. Ha ha ! Jag visste ju att hon hörde.