Vardagsliv

Vad tror ni att detta är ?

Godmorgon i solen ! 🌞

Vet inte hur det är i övriga landet, men här i stockholm är det varannan-dags-väder. Igår regnade det lite då och då och var mulet och idag är det klarblå himmel och sol. Men inte så varmt : +2 grader hittills.

Igår var ju min kropp inte fit-for-fight, men idag var kaffet supergott och jag känner mig ok. Vet inte vad det var igår, men det är som vanligt när det gäller mig : det går över på 24 timmar. Superskönt !

Vad tror ni att detta är ?

Igår när jag var i Åkermyntan så tog jag ut en vinst som mamma hade fått på posten. Hon visste inte vad det var så paketet öppnades när jag kom hem till henne.

Jag fick med mig vinsten hem 😀. Jag visade den för Christer och det båda jag, mamma och Christer säger om denna är att det är för att ställa ett ljus i.

Vad tror ni ?

Det är en stålvajer med en stor ögla som man kan hänga upp den i.

Panik

Imorse när jag hade druckit upp mitt kaffe och gick in och startade datorn för att förbereda några saker tidigt fick jag panik. Datorn uppdaterade sig automatiskt och mina excel-filer som var öppna stängdes ner. Och när jag öppnade dom så var senaste uppdateringen den 15 mars ???????????? Var hände med allt jag skrivit i dom måndag – onsdag ? Jag letade, fick panik, började svettas och visste inte vad jag skulle göra.

Det blev ett mail till IT och ett mail till våra säljare och teamledare om hjälp och info om att vissa saker kan glömmas bort då allt är borta.

Jag startade om datorn för säkerhets skull och tänkte att det inte spelade nån roll ändå då allt var borta. Jag öppnade ett dokument och då fick jag upp en lista på recovered files ! Jippi !

IT skypade mig och jag var tvungen att skriva VÄNTA  då jag bara var tvungen att öppna dokumenten som hade gårdagens datum på för att inte förlora dom igen 😁.

Ja, hade man varit trött imorse så lovar jag att jag vaknade till. Ha ha ! Men för min del känns det som om jag har adrenalin i kroppen just nu för hela veckan framåt. Ha ha !

Nu ska här fortsätta jobbas när jag har ångan uppe och fingrarna bara knappar runt på tangenterna 😉