Vardagsliv

Suttit i bubbla och varit osocial

En dag utan dess like kan man kalla detta.

För det första är det något konstigt med mina dokument som jag sparar eller så har jag rent ut sagt gjort fel i vårt system när det gäller autosparning. Men det ska jag skicka ett mail om till vår it avdelning så jag får rätsida på.

Jag kan inte öppna mina dokument i “mina dokument” utan måste öppna dom “där jag senast öppnade dom” för att få allt jag gjort. Svårt att förklara, men jäkligt irriterande när det inte funkar helt plötsligt.

Suttit i bubbla

Christer tog en semesterdag idag då han bara hade några jobb inbokade och kan boka om dom till nästa vecka istället.

Jag gick upp som vanligt och tog hand om hundar och tog en kaffe innan jobbet och satte mig sen i arbetsrummet och jobbade då Christer kunde sällskapa hundarna istället för mig.

Dagen började med en arbetsuppgift som jag har hållt på med nästan hela dagen då den ändrats flera gånger och har tagit hur lång tid som helst. Och samtidigt har jag tagit hand om annat.

Jag har suttit i min bubbla hela dan och bara knappat och fixat med allt och varit helt osocial. Inte för att jag tänkt sitta och pilla mig själv i naveln och umgås med Christer då han haft semester…. Men det hade varit skönt med en fikapaus där man kunnat koppla av en liten stund i alla fall. ha ha !

Nu är klockan snart 16.30 och jag har tagit ner datorn till vardagsrummet istället. Inte för att jag ska råjobba hela tiden för då får jag skällning, utan för att jag emellan kan kolla mailen som jag inte hunnit ta hand om, göra klart det som jag fick på mailen som måste ändras igen……………. Och då börjar jag med detta inlägg som en liten avkoppling.

Ska också sätta in mitt recept på min goda kycklingpaj som jag skrev om i detta inlägg som är en favorit här hemma. Vi kommer dessutom äta den ikväll igen då det självklart finns kvar och nu har fått stå och gotta till sig i kylskåpet. När man bara är två hemma och som är två personer som inte bryr sig om att man äter samma mat 2 gånger samma vecka………..

Har också en tävling som jag ska sätta in så har en del att uppdatera här !

Hoppas ni tycker det låter kul och kommer tillbaka !