Pyssel - hemma, Vardagsliv

Lite Gott & Blandat

Söndag och vi vaknade till en frostig trädgård. Men det blåste ingenting så det var skönt ute även om det var nån minusgrad.

Efter lite frukost så åkte jag och hämtade mamma. Det var nästan två veckor sen hon var utanför sin tomtgräns och fick röra på sig så hon var lite vinglig. Men det gick bra.

Mamma och jag åkte till NetonNet då mamma skulle köpa en ny skruvdragare till sig. Den som fanns hemma hos henne funkade inte längre. Jag köpte några nya SodaStream smaker hem på en gång då NetonNet har fått in en jättegod smak med apelsin.

När vi ändå var ute så åkte vi till djuraffären och köpte mat till Under och köpte då också en ny vattenskål och tuggpinnar.

Bara svamp ?

Jag hade tagit fram lite köttfärs imorse då Christer och jag bestämde att vi skulle ha spagetti och köttfärssås ikväll till middag. Det enda som fattades var svamp och när mamma och jag hade handlat hundmat åkte vi förbi Coop i Veddesta på vägen hem. Vi har inte varit inne på Coop på jag vet inte hur länge, typ år och jag skulle ju bara ha svamp så vi gick in där. Totalt ombyggt och vi visste inte var någonting fanns längre. Ha ha ! Men vi strosade omkring lite då det ändå var så lite folk.

Och inte blev det bara svamp. Ha ha ! Jag fick med mig både varmkorv, korvbröd, kassler, leverpastej… Och mamma som inte skulle handla nått alls så kom hon ändå ut med en påse med högrev och lite rotfrukter. Ha ha ! Vi är totalt hopplösa att handla. Ha ha !

När jag kom hem efter att ha lämnat mamma hos henne så satte Christer och jag på lite korv. Och eftersom det var fint väder gick jag ut och satte mig i solen.

Efter att ha latat sig lite i soffan framför tv’n så målade jag på mina skåp som jag ska sätta på varann i matrummet.

Dom har fått en grå detalj nertill så dom passar med dom övriga gråa hyllorna i vardagsrummet.

Hur unga ser vi inte ut ?

Igår kväll fick jag Christer att vara med på ett kort tillsammans med mig. Ha ha ! Det är inte ofta vi tar kort tillsammans, men igår tog jag fram och ville göra nått kul. Och första kommentaren Christer sa : herregud, så där såg vi ut för 25 år sen. Ha ha !

Jag skickade kortet till mamma och reagerade inte först, men hon trodde att kortet var taget för jättelänge sen och inte igår. Ha ha !