Vardagsliv, Veckomeny

Hur ska detta sluta ?

Äntligen kom det lite sol, men värmen vill inte riktigt trycka på. Men det beror väl på dom nordliga vindarna.

Hur ska detta sluta ?

I em fick jag åka och hämta Nathis vid pendeln. Hennes chef har varit tvungen att låta några tjejer gå hem i 2 veckor för att dom fått så mycket avbokningar – hårförlängningar.

Min granne och äldsta dotter jobbar inom restaurang och vet inte hur länge dom kommer att få jobb.

Sen är det ju många som undrar vad som händer / om det händer nått med deras jobb. Ja, jag har nog tänkt tanken jag med. Färre och färre människor köper lösviktsgodis och köper förpackade påsar istället. Och jag jobbar på pickandmix : lösviktsgodiset. Så man får hålla sig kvar i stolen så länge det går.

Mysigt sällskap

Jag brukar sitta i vårt arbetsrum på övervåningen och det har jag gjort idag också, men nu på em tog jag ner datorn och sällskapade med hundarna som ska ligga tätt intill.

Mon arbetsdag har egentligen slutat, men ska kolla igenom mailen, men tar en liten paus just nu.

Veckomeny

Veckomeny ska också göras. Och idag blir det fruktansvärt enkelt då Christer var hemma en sväng på lunchen och sa när han såg falukorven i frysen : förut åt man stekt falukorv, kokt potatis och stekt ägg till lunch. Kan vi inte göra det ? Och så får det bli idag 😊

Sen ska jag hitta på nått med kyckling och kassler …..