Vardagsliv

Foto skillnad

För många år sedan hade jag en Samsung telefon som jag var jättenöjd med. Jag bytte ut den mot en nyare / senare model, också en Samsung.

Iphone blev populärare och populärare och jag bytte. Varför? Ja, säg det.

Jag som gillar att sätta in bilder på min blogg har aldrig riktigt varit nöjd med bilderna jag tagit med mig iphone, och ett skaffa en kamera med alla dessa inställningar har inte riktigt varit min grej.

Platta

Jag skaffade mig en platta när jag hade Samsung telefon och då var mitt val vid det tillfället en Samsung platta. Den har legat lite i skymundan, men nu har jag tagit fram den och börjat rensa och ordna bland apparna och det är den jag nu skriver på.

Jag har inget kort i denna och den går bara på Wifi, men att ta kort med den som automatiskt sparas i mitt moln funkar ju suveränt.

Kort test

Jag testade ikväll min iPhone jämfört med  min Samsung platta och tog ett kort. För Samsung har en sak jag älskar med att ta kort – och det är natt och det är nått som inte iphone har.

 

Dessa två kort är tagna med bara nån minuts mellanrum. Iphone med vanligt kort och Samsung med natt inställning. Då kanske ni förstår varför jag kommer ha med mig min platta i väskan hädanefter och då kort.

Vad folk kommer att tycka om det struntar jag i, bara jag får bra kort.

Så ny ska jag se till att ni  platta blir uppdaterad med det jag behöver med appar och allt.

Sen måste jag fixa en bra powerbank att ha i väskan också .

Har ni nått bra förslag?

Har ni något bra förslag på powerbank så hör av er !