Vardagsliv

Klart jag hjälper till

Söndag, strålande sol men lite kallt.

Efter en frukost bestående på bacon och ägg åkte jag iväg till Plantagen och handlade lite penseér  till både mamma och mig. Jag fick med mig lite plantor som jag ska sätta ut i trädgården vid lite varmare väder som amerikanska blåbär, ramslök och amerikanska tranbär. Jag älskar att prova nya saker eller plantor 😁Jag köpte också en tomatplanta om jag inte får igång mina som jag har satt.

Sen åkte jag hem och planterade två stora krukor med panseér hemma hos mamma. En utav dom satte vi i solen och så att det är det första mamma ser när hon öppnar ytter

dörren.

Klart jag hjälper till

Mamma och jag köpte för ett tag sen potatis som vi ska sätta. Vi sätter den i landet, och mamma ska sätta dom i krukor.

Och för att mamma ska slippa stå med en liten sked och fylla dessa stora krukor med jord så är det klart att jag hjälper henne med det ❤. Nu är alla krukor fyllda och fått vatten och krukorna med mammas dahlier är också flyttade så hon kan vattna dessa själv i hennes växtrum.

Jag satte mig ner en stund när jag kom hem och tog en smörgås. Men nu ska jag gå ut och plantera mina panseér i två krukor också.

Efter det blir det ett nytt inlägg med ett erbjudande till er.