Vardagsliv

Ska försöka att inte bli lurad

Godmorgon

Idag är det 1 april och jag har åkt till kontoret en stund. Det ska bli kul att se hur många det är som dyker upp.

jag ska ta emot 2 st leveranser idag och skicka iväg en del saker så slog ihop allt så jag kan göra allt på en gång.

Som sagt…. 1 april och jag är lättlurad. Men det kanske är så att man inte riktigt vågar lura varann just nu ?! Jag ska i alla fall försöka se till och lyssna extra noga idag när man pratar med folk eller läser något för jag klarar mig aldrig. Ha ha ! Alltid är det något jag går på.

Vad är det mer som händer ? Ja, inget speciellt egentligen. Det är så mycket just nu runt corona och man får tänka sig för hela tiden vem man träffar, vad man gör och vad som händer runtomkring med arbeten för andra och inte vet jag, mig själv. Men just nu arbetar man på och hoppas att allt bara funkar.

Man vågar inte ens planera sin semester. Jag och Christer satt och pratade igår om det och att åka någonstans, planera något är ju bara att glömma. Nu är det bara hålla tummar och tår på att det kan bli en fin semester så man kan få en härlig sommar hemma – ute, i trädgården, i poolen eller bara va.

Jag ska sätta igång och skriva mina adresslappar och förbereda inför utskick så jag återkommer senare 😍