Vardagsliv

Aprilväder

I morse vaknade man till sol och dagen blev också ganska fin förutom att det blåste en hel del.

Det börjar knoppas en hel del i trädgården överallt och min Forsythia börjar få sina gula knoppar överallt.

Som vanligt har jag jobbat hemma och i morse packade jag dom sista sakerna som jag var inne på kontoret och förberedde igår p kontoret. Sen blev det en tur till posten och lämna in allt.

Sen har dagen tickat på med allt var det innebär och två stycken skype-möten. Och det är väl tur att det funkar i dagens läge när ingen får resa, ha många personer i samma rum, sitta nära…… Att dela skärmar, kunna prata funkar super.

Ikväll har vi bara tagit det lugnt och det började i kväll blåsa av bara den, sen kom regnet och sen kom det snö 😡 och nu ser det ut så här i trädgården.

Imorgon fredag

I morgon är det fredag och det blir jobb som vanligt. Inget är planerat sen, varken i morgon eller i helgen. Man vågar ju inte planera någonting då man egentligen inte vet någonting om vad som händer varken i dag, i morgon eller dagarna framåt.

Det händer ju inte så mycket just nu så blogginläggen blir ju helt annorlunda också. Men vi alla ser ju fram emot en ljusning i allt och hoppas att alla våra nära och kära ska klara sig, att jobben kommer igång överallt igen och att vi snart slipper mer spridning.