Vardagsliv

Äntligen

Som jag har längtat efter att fredagen ska börja med fredagsmyset!

Att vakna med att hela trädgården var vit av snö var väl inget man ville. Men det är ju typiskt april. Sen att det blåste som bara den gjorde inte saken bättre. Så att fortsätta jobba hemma idag var inga problem 😀

Hade planerat min dag – vad som skulle göras för att få klart vissa saker. Men efter en stund framför datorn och efter samtal förstod jag att jag fick lägga mina planer åt sidan tills allt var löst.

Är det löst ? Om jag ska vara ärlig så vet jag inte och nu är klockan halv sex 🤣

Mitt på Dan tog jag med hundarna ut på altanen då snön var borta, solen sken och det blåste mindre. Lite avkoppling !

Killarna kunde jag inte ta kort på dom låg i mitt knä.

Datorn är undanplockad och telefonen är avstängd till på måndag morgon !

Planer

I helgen har jag planerat att plantera om lite plantor som växt på sig sen dom låg i sina fröpåsar.

Sen är det väl ingen idé att planera något speciellt utan låta dagarna ha sin gång.

Baka måste jag bär göra då jag inte gjort det på länge och när jag tittar på allt jag vill baka önskar jag att man hade planerat värsta fikafesten. Så det blir till att tänka på vad som ska bakas och hur mycket. Ha ha ! Det går ju inte åt så mycket när man är två och jag äter inte så mycket av det. Men jag älskar att baka ! 😄