Vardagsliv

Riktigt gott

Godmorgon !

Ville inte alls gå upp ur sängen imorse. Har vaknat flera gånger inatt och svårt att somna om så när mobilen väckte mig ville jag inte gå upp. Christer som var ledig igår kände likadant. Ha ha ! Så vi låg kvar i sängen en stund och tittade på nyheterna kl 6. Jag öppnar ju inte telefonen förrän klockan 7 och behöver ju inte åka iväg. I vanliga fall är jag klar klockan 6 med alla morgonrutiner och åker till kontoret.

Men nu sitter man vid datorn igen och allt är uppstartat.

Synd att det inte ska bli lika fint väder idag som det var igår. Inte här i Stockholm i alla fall. Vi ska tydligen ha slöjmoln över oss idag.

Plan idag

Idag blir det till att göra så mycket man kan på dan.

Sen kommer jag som vanligt få mammas inköpslista och sen åka och handla. Jag har inte fått ner så mycket på min inköpslista och det känns lite olustigt och tråkigt det där med att inte kunna umgås med nära och kära som man brukar göra. Så denna påsk blir det jag och Christer som firar påsken hemma. Blir väl lite god mat, men sen inget mer.

Man kanske ska köpa lite mer ägg så vi kan festa till det ordentligt med en äggtoddy 😊. Ja, vi får se vad som händer.

Hönökaka

Jag bakade Hönökakor igår kväll. Alltså dom blev så goda ! Och jag hoppas dom är lika goda nu på morgonen, för det finns väl inget godare att ta en smörgås av nybakt bröd. Så underbar deg och så lätt att göra. 2 kakor ligger i brödkorgen och resten i frysen så man kan ta fram 1 i taget.

Bild, recept och länk kommer !