Vardagsliv

Dag 3 av 4

Dag 3 av 4

Söndag och fortfarande ledig. Känns skönt samtidigt konstigt. Men det beror nog mest på att allas vardag inte är som vanligt. Man träffas mindre, står framför påklistrade streck i affären för att inte stå för nära varann, vissa har handskar, visir framför kassorna…… ja, listan kan göras lång.

Jag undrar när vi får en vanlig vardag igen.

När man inte gör något speciellt så är man inte heller trött och vaknar tidigt. Christer och jag gick upp vid halv sju till ett molnigt väder.

Trött på smörgåsar och annat hade jag köpt mini croissanter som vi imorse lagade till. Provade också en smoothie, men var inget i min smak.

Vad gör vi idag ?

Ja, hade det varit bättre väder hade det varit roligare att vara ute. Just nu vet jag faktiskt inte vad jag ska göra idag. Men det löser sig väl som vanligt.