Jobba hemma, Vardagsliv

Tipsen

Godmorgon

Tisdag och en 4-dagars arbetsdag.

Ute blåser det och solen försöker tränga igenom molnen men har väl inte riktigt lyckats. Inte här i alla fall.

Igår skrev jag både ett inlägg om nya rutiner och 10 tips för att jobba hemma som vi fått från mitt företag.

Rutiner

Om vi börjar med rutiner så är en utav mina nya rutiner att jag ska gå ut med bara Under på morgonen och ta en powerwalk. Robbi och Lillan behöver inte den motion som Under behöver och Under går mycket snabbare än småttingarna och då får både jag och han lite mer motion.

Det var kallt om händerna och hade jag haft några tunnare vantar på mig hade jag kunnat gå lite längre.

10 Tips när man jobbar hemma

Idag tänkte jag själv gå igenom dom 10 tips som vi fått och ta några i taget.

Christer har precis åkt iväg för att jobba och jag ska starta upp allt som behövs inför arbetsdagen.