Frön och sådd, Jobba hemma, Smakbox, Vardagsliv

Ett litet avbrott och en stor längtan

Undrar hur många gånger jag har påbörjat ett inlägg idag ?! 😁

Nu när jag gick in igen så tog jag bort allt jag skrivit. Ha ha !

Jag åkte ju en sväng till kontoret imorse och fixade en del. Då jag jobbade ett antal timmar igår kväll så tog jag mig en stunds ledighet och åkte till affären och en sväng förbi mamma på vägen hem.

I affären var det inte så mycket folk och dom flesta var duktiga på att hålla avstånd och en del gick omkring med skydd för munnen med halsdukar. Sen fanns det en del som fortfarande inte tänker hela vägen och när jag stod i kassan i en utav butikerna fick jag en yngre kille bakom mig som nästan stod och flåsade mig i nacken – tills jag vände mig om och gav honom ett surt uttryck. Då gick han ifrån kön ! Ha ha !

Jag fick med mig bla tre växter hem

Kaffeplanta, Svartöga och en bananplanta !

När jag gick upp i arbetsrummet där jag har alla mina växter / frösådder och annat som ska ut när det börjar bli varmare såg jag att min rosa clematis som har vuxit från ca 30 cm till 50 cm på kort tid och fått en enorm knopp. Denna måste jag plantera om i helgen och sätta i nått som den kan klättra på.

Christer är och tömmer sin arbetsbil på deras kontor då han ska få en ny så han har inte kommit hem än.

När han kommer hem så har han önskat middag som ikväll blir fläskkotletter, kokt potatis och stekt lök. Ska nog ta lite broccoli till också.

Fredag

Imorgon är det fredag och denna vecka gick väldigt snabbt då det varit 4-dagars vecka.

Det blir en vanlig arbetsdag som vanligt och en lugn kväll. Alla har väl ungefär samma vardagsliv nu för tiden – jobba och sen håller man sig inne.

Smakbox

Längtar riktigt till lördag då jag kommer att få min leverans av Smakbox.

Jag har tagit en utav deras boxar + en “kyl-box” och då måste dom leverera på en bestämd tid.

Nu har jag fått ett mail om deras leverans pga cornonan att dom kommer att leverera utanför dörren och jag kommer att få ett sms när leveransen skett då dom undviker fysisk kontakt.

Jag kommer se när dom är här, men kommer att hålla mig inne tills bilen åkt.

Så på lördag kommer det bild på innehåll och sen kommer jag sätta ut inlägg på allt som finns i och vad vi gjort med varorna. Ska bli superkul !