Smakbox

Smakbox

Idag har jag fått min leverans av Smakbox. Dom har 4 olika boxar att prenumerera på :

O = Original / Originalbox med en bra mix av smaker till vardag och fest

B = Balans / Vegetarisk box med större antal produkter utan tillsatt socker

M = Måltid / Innehåller större andel produkter för måltid och matlagning

N = Nyfiken / Box med större andel oväntade smaker och produktnyheter

Sen har dom också en tillägg som kallas Kyl och Fryst.

Jag har Nyfiken boxen och har också tagit tillägget  Kyl och Fryst för att testa och kolla vad det är för produkter som kommer i den.

Pga situationen idag och att jag har tillägget Kyl och Fryst då det måste levereras vid dörren så har jag idag fått sms är min box var på väg och var chauffören befann sig. Det var jättekul att följa rutten när den närmade sig.

Innehållet levererades utanför min dörr och jag kunde gå ut och hämta det.

Både Christer och jag var jättenyfikna på vad dessa påsar och box innehöll och öppnade på en gång. Det är kul att få saker i boxarna som man i normala fall inte brukar köpa och vi har sagt att allt vi fått ska testas. Jag kommer självklart skriva om allt jag / vi provar också.

Nedan är dom frysta produkterna :

Nedan är dom kylda produkterna :

Nedan är Nyfiken boxen :

Så som ni ser så har jag en hel del att testa och skriva om och jag ser fram emot det redan. Det finns saker som vi redan kan börja testa ikväll.

Vill du testa

Vill du testa Smakbox ?

Du får 10% rabatt på din första box. Använd min kod fx5kp5 !