Frön och sådd, Vardagsliv

Fira i efterskott

Fint väder på fm, men nu har det blivit molnigt igen så jag har förpassat mig inomhus igen.

Jag tog hundarna på en promenad när det fortfarande var fint väder.

Sen satte jag mig i solen en stund med en kopp kaffe innan jag bar in min stora kruka jag brukar ha mina gurkplantor i. Det jag har sått har växt så mycket och fått dom där “spröten” som sätter sig fast i allt så för att slippa att den klänger sig fast i andra växter så har jag planterat om dom.

När det har blivit lite varmare så kommer jag att bära ut den igen på altan där den ska stå.

30 år

Idag fyller min äldsta dotter Michaela 30 år. Både min mamma och vi vill självklart fira henne, men då läget är som det är så har vi sagt att så fort allt lugnar ner sig kommer vi att fira med champagne och presenter. Det är roligare om alla kan vara med, men mamma vill / kan ju inte träffa en massa människor just nu. Även om vi är försiktiga så är det onödigt att chansa.

Just nu sitter vi och softar lite i soffan.