Vardagsliv

Planering inför veckan

Har suttit på altanen i lugn och ro och läst igenom Smakbox’s tidning som kommer med alla produkter. Den innehåller både information om produkterna, tips och recept. Det finns en del produkter som jag kan prova både till frukost och lunch denna vecka och det kommer jag visa här framåt hela tiden.

Veckans middagar

Då jag också nu prenumererar på kylt och fryst så har jag denna gång fått mer produkter. Det innebär lite mer planering, men också att jag inte behöver köpa så mycket mat utan mer tillbehör.

Jag har planerat veckans middagar måndag – torsdag som vanligt och dom innehåller några utav dagarna dom sakerna som idag ligger i frysen.

Trädgårdsvattning

Christer har idag stått och toppklippt vår häck mot grannen och efter det har han också vattnat rabatter och gräsmatta. Det har ju inte regnat på ett tag så nu får man börja att tänka på vattningen utomhus också.

Tom hundarna kände utav att det blivit vattnat när dom var ute i trädgården efter maten – det luktade mer !

Vattendropparna var jättefina på växterna i rabatten.

Veckans väder

Veckans väder hoppas jag blir bra och jag kan sitta ute och jobba.

Veckan

Det som jag just nu vet om inför veckan är skype möte imorgon bitti som är en avstämning och sen ett skypemöte med hela företaget kl 15. Vi får se vad det innebär.

Permitteringar

Det jag vet at att våra säljare som håller på med pick & mix ( lösviktsgodis ) har blivit permitterade och kommer att jobba tisdagar och onsdagar 😢. Dessutom så kommer våra teamledare som bla har hand om våra konsulenter ( som är ute och plockar, fyller på, städar våra konfektyravdelningar ) jobba bara på förmiddagarna 😢.

Så nu blir det också ändringar på vårt företag.

Om det blir några förändringar när det gäller min avdelning vet jag inget om just nu. Än så länge så jobbar vi på som vanligt – fast hemifrån.

Bingolotto

Om drygt 1 timme är det dags för Bingolotto. Jag vann på min dubbel-lott förra söndagen : en ny lott, men då min tobaksbutik inte hade några dubbel-lotter fick jag två vanliga lotter. Men jag ger mig inte.

Om man inte spelar kan man heller inte vinna !