Vardagsliv

Fitbit

Godmorgon !

Tisdag och ny dag har startat.

Det är klarblå himmel ute och det ska bli riktigt fint väder idag ( +18 grader ) så det blir nog en arbetsdag ute i dag på altanen i frisk luft. Men än så länge sitter jag inne då det var +4 grader när jag gick upp.

Igår hade jag planerat en arbetsuppgift som jag visste skulle ta en stund, men jag fick meddelande om att vänta med den tills vi planerat hur vi skulle göra för att det skulle funka.

Så idag sätter jag fart och börjar med denna istället.

Skypemöte

Jag liksom andra har säkert en hel del skypemöten istället för att ha möten på kontoret. Igår hade vi ett sådant stort möte tillsammans med Stockholm och Malmö med lite uppdatering om arbetssituationen, att vi fortsätter jobba hemma om vi har möjlighet…….

För några år sedan så var ju inte det här möjligt, men super att det funkar och alla kan sitta och titta på presentationer och få all info samtidigt.

Fit bit

Då man rör sig helt annorlunda nu för tiden så ska det nu börjas röra på sig på annat sätt – fler promenader, mer rörelse. Och jag har fortfarande inte hittat ett bra program att köra efter. Jag kanske inte har tittat ordentligt 😜.

Men…. igår efter jobbet åkte jag iväg till NetonNet och köpte mig en Fitbit. Håller på och kollar igenom alla finesser på den. Men steg och sömn har jag nu under koll.

Jag som tycker att jag vaknar några gånger per natt stämmer såg jag på appen imorse. 5 timmar och 8 minuters sömn blev det inatt.

Tisdags handling

Det har blivit någon tradition att handla på tisdagar. Och idag blir det likadant – jag kommer få mammas inköpslista på sms och så åker jag och handlar åt henne och mig.

Smakbox fler produkter att prova

Ikväll ska vi prova en produkt som låg i smakboxen. Sen blir det nog några andra produkter som också ska testas. Det kommer inlägg om dom under dan och ikväll.