Vardagsliv

Det finns en hel del

Godmorgon !

Det är fredag morgon, nästan molnfri morgon och bara +4 grader ute med nordliga vindar.

Igår däremot var det en underbar dag och det var en annorlunda arbetsdag med både ledig tid och andra uppgifter.

Jag har inte varit inne på bloggen på några dagar och har massor att ta igen – vad jag gjort, provsmakningar från Smakbox och annat. Men jag tänkte inte göra ett superlångt inlägg om det utan plocka fram godbitarna av dom istället.

Imorse när Christer skulle gå och jag skulle låsa dörren efter honom så sa han : har du sett körsbärsträdet uppe vid vändplanen ?

Jag tog mobilen och gick ut i morgonrock och tofflor och var tvungen att gå ut och ta ett kort. Man har ju sett alla kort på sociala medier på alla körsbärsträd i Kungsträdgården och har aldrig varit inne just den tiden när det blommar. Och nu har vi en på vår gata som blommar 😊.

Jag ska sätta igång och knappa lite order då vi fått ok att göra det igen efter gårdagens uppdatering av systemet då vi inte fick det.

Sen kommer jag återkomma med lite godbitar, bilder och annat 😍

 

💖 Ha en superbra fredag ! 💖