Frön och sådd

Det växer

Förra året provade jag att så en massa roligt, och i år tänkte jag försöka gå all in. Och av nån anledning känns det inte som om jag har gjort det än.

Rabarbern har växt på sig i rabatten och den kan jag inte göra så mycket åt. Den har skjutit till sig en liten till “knöl” så ny är det 3 “plantor”. Jag ska nog ta några späda till valborg och göra en rabarberpaj. Och innan jag gör det ska jag göra några sandhögar och göra små rabarberskålar i betong.

Mina gurkplantor har växt på sig och jag var tvungen att ta in min låda som är planerad för dessa och sätta i matrummet så länge. Tills man vågar sätta ut dom på altan. En liten gurka är på gång och den syns faktiskt på bilden nertill vänster.

Så här ser det ut framför mitt fönster i mitt arbets- / hobbyrum. Det växer fänkål, tomater av olika sorter, paprika, blommor, djungelgurka…. ja, just nu kommer jag inte på allt.

Här är mitt symaskins – / hobbybord som är fullt av andra saker som mer tomater, pumpa, bananplanta och en massa dahlier som är typ 1 meter höga.

Detta är bara en del utav det som finns i rummet – det är varmt och har sol hela dagen när den väl visar sig så därför växer det som bara den.

Jag har tom mailat Impecta för ett samarbete då jag tycker detta är så kul. Men tyvärr har jag inte fått något svar.

Det ska bli kul att få plantera om dessa igen och få ut på altan under tak och se allt komma. Jag saknar dock lite andra roliga saker att testa.