Vardagsliv

Vanlig dag ?

Halloj i aprilvädret ! Vad kan man förvänta sig när man drar upp persiennerna i sovrummet och ser att det snöar ?! Det är ju så typiskt april väder.

Jag hade planerat min dag igår från början till slut, men den planeringen havererade redan kl 6 då jag upptäckte att det inte funkade 😢. Det var inget privat utan jobbmässigt. Så det var bara att sitta lugnt tills folk började jobba. Och alla börjar ju lite olika tider nu för tiden när vissa är permitterade vissa dagar, vissa tider…..

Sen fortsatte gårdagen i samma veva genom att försöka hitta rätt information hos rätt person, och jag kan nog säga att jag sitter där fortfarande. Ha ha !

Nathis kom precis hem från Michal och kommer att vara hemma till torsdag denna vecka.

Imorgon har hon telefonsamtal med arbetsförmedlingen som hon bokat för många många veckor sen. Men det är ju så just nu. Inga besök på förmedlingarna utan allt tas via telefonsamtal.

Vanlig dag ?

Vi får se om denna dag fortsätter som en vanlig dag eller om den fortsätter som igår. Det återstår att se.

Det är tisdag och då brukar jag åka och handla åt mamma.

Dom håller på med någonting på våra gator och igår var dom och grävde upp runt brunnarna på gatan. Men dom har fortfarande inte varit här och åtgärdat det så jag hoppas dom inte kommer när jag ska åka iväg.

Ska kolla så att jag har en massa “bak-saker” hemma så man kan baka lite om man känner för det. Och jag som brukar göra vecko-meny har inte gjort det heller så vad jag ska handla åt oss har jag inte en aning om. ha ha !

Eftersom jag ska handla och hjälpa mamma så får det bli nått enkelt ikväll så därför bestämde Christer och jag oss för att ta fram en bit falukorv. Ha ha ! Ibland är det gott med något enkelt.

Mina naglar behöver också fixas till, men då många jobbar hemifrån just nu så har dom också tid att smita ifrån en stund och fixa sina naglar på dagtid istället för på kvällstid. Så jag får hålla mig till måndag då det blir ny färg.