Frön och sådd

Jag är inte klar

Jag är inte klar

Jag är inte klar och igår skrev jag ett inlägg om min fröodling som jag har i mitt arbets- hobbyrum. Det kan du läsa om och se bilder på här !

Christer brukar gå in där ibland, men vänder ganska snabbt när han ser allt som bara växer i hela rummet. Ha ha ! Men jag tror han tycker att det är ganska kul också, och speciellt när han kommer att se när vad det kommer att ge – peppar, peppar : hoppas jag blir massor 😊

I det inlägget skrev jag också att jag känner mig inte riktigt färdig.

Plantagen Hässelby

Så idag har jag åkt en sväng till Plantagen Hässelby och kollade lite. Och självklart kom jag hem med fler plantor. Jag kunde ha köpt fler, men la band på mig själv. 😊

Jag kom hem med 2 sorters vindruvor och 1 honungsmelon.

Finns det nått mer kul ?

Det finns ju andra saker också, men jag vill köpa sånt som vi verkligen äter här hemma. Kronärtskocka och Aubergine finns det också att köpa, men vi äter inget utav det så verkar lite meningslöst. Ska jag ge det till grannarna bara för att det är kul att odla ? Nä ! 😊

Odlar ni andra nått kul, ovanligt eller annorlunda i år ?

Det verkar som om fler odlar i år då många jobbar hemifrån och inner pyssla mer och inte kommer att åka bort på samma sätt i sommar. Fröpåsarna börjar ta slut, det är utplockat bland plantor när det gäller grönsaker och frukt. Blommor verkar det finnas mer kvar av, men det beror nog på att många inte vågar plantera ute än då det fortfarande är kallt på nätterna.

Maki Blommor

Jag har ju ett bra ställe till att åka till och det är Maki Blommor. Där brukar jag hitta massa fina blommor att plantera blommor i krukor runt huset. Så när det blir lite stadigare väder och man vet att man vågar ha blommor ute så blir det absolut ett besök dit.