Jobba hemma, Vardagsliv

Skärpning på hög nivå

Skärpning på hög nivå

Morgonkaffe

Nu måste det bli skärpning på hög nivå !

Rutinerna har försvunnit och måste nu tas tag i igen. Jag antar att jag inte är ensam om detta.

Det är nu 9:e veckan som jag jobbar hemifrån. Visst har jag varit inne på kontoret lite då och då, men dom dagarna går att räkna på 1 hand.

I början så funkade allt som det skulle, men nu verkar man ha tappat det totalt. I alla fall jag.

Rutiner

Så nu är det dax !

Morgonrutinerna med att ta hand om hundar och ta min morgonkaffe är ju inga problem 😊. Så varför inte se till att dom andra rutinerna också fortsätter.

Lunch och paus måste jag se till att ta för dom har jag totalt tappat.

Arbetstiderna 7 – 15.30 funkar inte. Jag börjar tidigare och slutar senare. Men nu när jag skriver detta så är inte klockan 7 än och jag har inte tittat i mailen eller satt igång och jobbat än. Duktigt ! 😜

Det ska vara kul också

Jag brukar alltid hitta på en massa knäppa saker och komma på en massa saker varje dag att göra och det måste jag också sätta fart med.

Igår kom jag faktiskt på en sak som jag vill göra. Man ser sig själv i speglar när man är hemma och håret har blivit långt ( längre i alla fall ), tråkigt och man ser andra på sociala medier som fixar och donar med sitt hår. Så när jag var iväg igår på dan och köpte mjölk till mitt kaffe köpte jag först en blondering och en färg som jag aldrig köpt förut.

Blev inte riktigt nöjd ändå, så när jag skjutsade Nathis till pendeln igår i Barkarby så åkte jag till Dollarstore och köpte 2 färgbomber i 2 andra knäppa färger.

Nu ska här testas. Ha ha !

Kanske bra att man jobbar hemma ifall det blir totalt kaos så man slipper gå ut ! Ha ha !

Nu är klockan 7 om 2 minuter så det är väl bara att sätta igång och jobba !

Jag ska om en stund vara duktig och äta frukost och sen ta nån paus på förmiddagen.