Frön och sådd, Vardagsliv

Underbara granne

Underbara granne

Jag har en underbar granne ! Det är säkert många som har, och jag är en utav dom ❤

Idag efter att jag och Christer hade varit iväg och gjort våra ärenden så stod vi och pratade med en utav våra grannar. Hon visste att jag hade misslyckats med min gurkplantor efter att jag hade planterat om dom så hon kom in med lite plantor till mig.

plantor

Jag blev dölycklig ! Det var både tomater, gurka, chili, chili och squash !

Nu står dom i mitt arbetsrum tillsammans med dom plantorna som jag fått till.

Djungelgurka

Djungelgurka

Jag har satt dit en …. ja, vad kallar man det…. en sak som den kan klättra på då just nu så är det bara ett “virrvarr” av den.

Vindruvor

Jag har köpt 2 vindruvsplantor också som jag längtar efter att få plantera ut. Jag har köpt en ställning som jag ska sätta upp mot en vägg, men just nu vågar jag inte ta ut dom än då det fortfarande är kallt.

Vindruvor