Vardagsliv

Reload my day at 13.30

Reload my day at 13.30

Reload my day at 13.30 !  Ja, så fick det bli idag. Ingenting har gått som det skulle idag men nu känns det bättre.

Jag vet inte hur jag kom åt det eller hur det gick till med vid 8 i morse fick jag till det på datorn så jag kom till inloggningssidan “Other user”. Jag försökte på alla sätt komma tillbaka “till mig själv”, men visste inte hur jag skulle göra det.

Det fick bli googling på telefonen för att hitta något sätt att komma tillbaka, men alla beskriver bara hur man kommer till other user, men inte hur man kommer tillbaka. Ja, om man loggar in som någon annan först och sen växlar. Men jag hade ju ingen att logga in på. Ha ha !

Det fick bli en avstängning till slut. Och det skulle jag inte ha gjort 😒.

Jag har bla ett dokument där jag skriver i varje dag vad jag gör och vad jag ska göra och prickar av. När jag skulle öppna det igen så var allt som jag gjort i måndags och tisdag borta.  Why ?!

Jag har försökt med recover, last saved och allt man kan göra, men nääääääääää ! It’s gone !

Sen har jag försökt att få till detta hela dan för det är ju så svårt att släppa, och hur ska jag komma åt allt jag gjort när det är så utbrett vad jag gör. Jag vet att jag har skrivit upp ordern, men på vilka butiker ? Jag vet att jag inte har prickat av allt från i måndags för jag väntar på svar, men hur ska jag komma i håg vad det var ?

Huvudvärk delux blev det !

It ärende

Sen när jag satt och pratade med mannen vid 13-tiden så kom jag på en sak. Vissa måste åka till kontoret för att byta lösenord på datorn för annars funkar det inte. Jag bytte lösenord i helgen då det skulle göras – vi får påminnelser hela tiden.

Så efter att ha skickat in ett ärende på IT så skrev jag och frågade om det har med det att göra. Men jag har fortfarande inte fått svar.

Så om jag ska ut och åka imorgon så kommer jag ta med mig datorn och åka förbi kontoret och logga in mig där för att se om det löser sig.

Om det inte funkar så måste jag gå igenom alla mail jag fått och skriva upp och kolla om det ärendet är gjort eller inte. Puh !

13.30

Eftersom jag börjar jobba 07 så slutade jag idag kl 13.30.

Jag gick då in och ställde mig i en dusch och startade om dagen – “Reload my day at 13.30” !

Satte mig på altanen efter och kopplade av en stund tillsammans med hundarna.

Jag och Lillan

Bjuder på denna sanningseniga bild på mig och Lillan – utan smink förutom lite färg och ögonbryn så man känner sig som människa igen 😊

4 dagar

Christer jobbar fortfarande men borde komma när som helst.

Nu är jag ledig i 4 dagar och det ska faktiskt bli riktigt skönt. Inget är planerat, men det är väl inte så konstigt pga omständigheterna ute överallt.

Lite mys hemma, lite god mat, småpyssel hemma………….. ja, bara göra det man vill.

Christer jobbar på fredag, men vi har klämdag ! Jag har jobbat dom flesta klämdagarna pga att Christer ändå har jobbat och tjejerna på min avdelning har barn och jag har tyckt att dom kan få umgås då. Men denna klämdag så är det en utav tjejerna som ska jobba istället ❤.