Vardagsliv

Kristi Himmelfärds Dag

Kristi Himmelfärds Dag

Torsdag, röd dag och Kristi Himmelfärds Dag ! Solen lyser för fullt och himlen är härligt blå.

Vad gör man en dag som denna ?

Ja, man ska väl ta det lugnt när man är ledig antar jag.

Jag är fortfarande lite “off” sen igår och min arbetsdag som inte gick så bra. Det kan du läsa om här !

Men om jag sätter igång och gör lite här hemma så kommer det nog kännas bättre.

Sovmorgon – nä !

Och inte fick man nån sovmorgon heller fast man är ledig. Vaknade först vid 4 i morse, men då tyckte jag att det var alldeles för tidigt för att gå upp. Så jag somnade om igen och vaknade strax efter 6. Vid halv sju hade jag ingen lust att ligga kvar och det kröp i kroppen så jag gick upp. Tog hand om hundarna medans Christer låg kvar i sängen en stund och tog mig en kaffe.

Kaffe

Nu är klockan snart 10 och jag ska gå in och sätta på diskmaskinen och småpyssla lite för att komma igång. Kanske ska göra en helt vanlig sockerkaka och inget tillgjort så att man kan ta en kaffe mitt på dan igen. Vi får se 😊