Jobba hemma, Vardagsliv

Bröllopsdag / Sammetsbröllop

Bröllopsdag / Sammetsbröllop

Bröllopsdag

Idag för 24 år sedan spöregnade det och Christer och jag gifte oss i Hässelby Villastads Kyrka. Vi hade nära och kära hemma hos oss hemma på vår då nybyggda altan. Det är en dag som man aldrig glömmer.

Många minnen kryper fram och inlägget skulle bli långt, men jag håller mig till ovan bild. Dessa satt fast på en sten som man kan ha värmeljus i. Den vet jag faktiskt inte var den är just nu.

Ny vecka

Måndag och ny vecka. Jag vet att jag har en hel del att göra efter att ha gått in på mailen. Efter att ha varit ledig torsdag och fredag så finns det en del. Och när jag dessutom har haft problem med datorn. Men den biten får jag försöka lägga bakom mig och ta tag i sen när jag är klar med dagens göromål.

Mer att lägga in

Jag har en hel del att lägga in här på bloggen och jag får ta lite i taget. Det är både recept och provsmakningar som vi gjort.

I lördags bla provade jag att baka flätor efter ett recept jag hittade på en facebook-sida. Blev inte helt nöjd med utseende på dessa och min vaniljkräm blev nog lite för tjock innan jag la på den. Men dom blev goda. Och smaksättningen i degen kan man nog variera med både vanilj, kardemumma….. för att inte prata om vad man lägger på för kräm eller sylt.

Flätor

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe innan jag sätter igång och tar tag i alla mail och måsten för idag.