Jobba hemma, Vardagsliv

Lite firande trots händelser

Lite firande trots händelser

Det fick bli lite firande trots händelser idag.

Jag påbörjade min morgon som vanligt som jag skrev i mitt inlägg – bröllopsdag och påbörjade lite sidor här på bloggen. Satt och skrev ner vad jag skulle göra och hur. Men dagen förändrades då min mamma ringde vid lunchtid och berättade att hennes bror / min morbror hade gått bort.

Ljus

Mamma har inte haft kontakt med sin bror på många år och inte jag heller med mina kusiner på den sidan. Men på sistonde har mamma haft kontakt med sin bror och även jag med min ena kusin. Och vi alla har självklart tyckt att det är jättekul.

Men så händer detta !

Och även om vi inte har haft kontakt så blir det väldigt känslomässigt. Speciellt för min mamma ❤.

Vi har pratat flera gånger under dagen så att jag vet att hon är ok, och mamma har pratat med många andra också under dan.

Bröllopsmiddag

Christer och jag hade inte planerat något speciellt till middagen då det är vår bröllopsdag och jag hade ingen lust att laga mat. Så vi beställde mat på Grekiska Grill & Bar i Barkarby på telefon och åkte och hämtade maten.

Jag kan ju inte äta så mycket så jag beställde från barnmenyn. Vi beställde också en “smårätt” som var friterad panerad fetaost.

Mat till lunch blir det till imorgon då hälften av kycklingspettet blev kvar och halva fetaosten. Fetaosten vet jag inte om den är god imorgon. Men jag kan ta lite grönsaker till kycklingen.

Bröllopsmiddag

Lite fix hemma och sen lite jobb

Innan vi åkte iväg och hämtade maten klippte Christer gräset och jag plockade ur diskmaskin och plockade lite med annat.

Efter maten har det faktiskt blivit lite jobb. Eftersom jag tappat information i vissa dokument som jag tidigare har skrivit om så satte jag mig ner och gick igenom lite saker. Nu kunde jag sitta i lugn och ro utan att bli störd av telefon eller mail och kunde pricka av.

Christer har precis gått upp till sovrummet med småttingarna och Under ligger bakom mig i soffan.

Jag ska väl snart också gå upp och lägga mig, men har suttit här framför datorn en stund nu så vill koppla av lite innan jag också går upp.

Tisdag

Imorgon är det tisdag och det ska bli härligt väder. Då blir det en arbetsdag ute på altanen.

En inköpslista ska skrivas också då jag brukar handla på tisdagar till både mig och henne. Kanske påbörjar den lite ikväll när jag kommer på lite saker.

Sen är det lite andra saker jag också ska försöka hinna imorgon, men jag har min lilla to-do-lista, men tänker inte stressa fram den utan göra det jag hinner.