Jobba hemma, Vardagsliv

Vilken to-do lista jag har nu

Vilken to-do lista jag har nu

Vilken to-do lista jag har nu ! Ha ha ! Tror jag dom senaste åtminstone två veckorna inte har haft riktigt koll på någonting. Jo, när det gäller jobbet så har det “gått iett”, men när det gäller övrig tid så har allt annat få ligga och jag har inte gjort det jag velat göra. Men av nån anledning känns det som om jag är där nu 😊.

Jag tror att det har med att göra att idag sa jag till mig själv att inte stressa och fick då lite mer klarhet i vissa saker privat och runtomkring mig.

Så nu blir det : sluta stressa på dagarna och gör det jag hinner. Livet är inte bara jobb !

Och jag har ju så mycket annat som jag vill åstadkomma med. Nu måste jag sätta igång med det innan det är för sent !

Detta har ju också inneburit att min blogg har blivit lidande. Jag har inte gjort det jag velat där heller, inte sett till att fixa saker både utseendemässigt eller tagit tag i dom erbjudande som man kan.

Men nu ska det bli ändring på det hela.

Igår blev det en stressdag

Igår var det som sagt en stressdag och det fanns inte många stunder för paus. Ännu mera synd då det var den underbaraste dagen på länge – varmt och skönt. Visst satt jag på altanen och jobbade – under tak för att se på skärmen, men jag var så inne i det jag gjorde så jag märkte knappt att solen värmde som bara den.

Efter jobbet åkte jag iväg och handlade åt mamma och mig då det var den vanliga tisdagshandlingen. I början var det inte kul då jag märkte hur skönt det var, men när jag väl kom igång så var det bara att köra på och jag fick koppla av lite.

Blommor

Jag började på Blomsterlandet där jag var lite nyfiken på att köpa ett litet persikoträd som min granne. Men när jag kom dit så låg dom resterande som fanns kvar på plats och kvistar var avbrutna. Och då hade jag ingen lust att betala 399,- för dom.

Det blev istället ovan 3 hängande blommor för 99,- / st och 4 pelargoner för 99,-

Handlade lite mat på Ica Kvantum i Åkermyntan innan jag åkte hem till mamma med hennes varor.

2 day

Idag onsdag och har idag åter igen suttit på altan och jobbat. Inte lika varmt som igår, men väldigt behagligt ändå.

Och då var vi då inne på det här – inget stress idag och min to-do lista började bli längre och längre 😜

Efter 2 skype-möten idag så slutade jag vid drygt min arbetstid.

Jag fick ett sms med en kod då jag skulle hämta ett paket på Willys i deras Instabox. Det var första gången jag skulle göra.

Instabox

Vad paketet innehöll håller jag för mig själv här på bloggen till på tisdag ! Ni som vet – shhhhh !

Bok kommit

Hämtade posten som jag inte gjort idag och såg att jag hade fått min bok jag beställt ! Beställde direkt när jag såg att den var på väg, med signering.

Ni följer väl Fredrik ? Här finns hans facebook, instagram och sida !

Fredriks fika

Nu blir det lite avkoppling en stund, skriva ner mina to-do på lapp / dator, lite mat-rester-middag, kanske börja med några to-do …..