Jobba hemma, Vardagsliv

Idag blev det en sväng till kontoret

Fick lite fart på mig igår efter jobbet och satte fart här hemma.

Har ju fått ihop en bra to-do-lista på saker som jag vill göra. Och när jag var på det humöret så var det bara att sätta fart. Varför vänta ?

Blommorna fick lite ompyssling på nedervåningen och det blev lite undanplockning som jag inte tagit tag i.

fixat

Dom här fick lite hedersplatser så dom syns

Idag blev det en sväng till kontoret

Och idag blev det en sväng till kontoret. Tänkte först bara åka dit och skriva ut lite saker, kolla en vepa och lite andra saker, men jag åkte inte hem förrän vid 11.30. Tror vi var 5 – 7 personer där idag.

Jag passade på att prata med 3 st utav dom med olika saker istället för att skriva en massa mail och meddelanden. Och så fick jag veta en hel del också. Superbra

Kontoret

På vägen hem stannade jag till i affären och gick in på Lidl. Dom skulle ha bra pris på färsk oxfilé och både mamma och jag ville ha. Det låg 4 st kvar i disken så jag greppade alla 4 på en gång och la i korgen. Ha ha !

Det finns säkert någon som vill skriva och fråga hur jag kan handla utländsk oxfilé istället för svensk. Och då kan jag skriva på en gång : den utländska oxfilén är det absolut inget fel på. Den är god den med ! Och kan du inte språket den kommer ifrån så gör det inget – för du behöver inte prata med den 🤣 ! Ha ha ! Förlåt, men jag kunde inte låta bli.

Jag åkte hem till mamma med hennes oxfiléer så hon kan dela och lägga bra bitar i frysen och passade då på att ta kort på hennes Rohdodendron som blommar så fint nu.

 

rhododendron

Dessa står uppe vid parkeringen mot gatan

rhododendron

Denna maffiga är på baksidan / nere i trädgården och till vänster om den är det en mindre i en annan rosa färg om man tittar riktigt noga

rhododendron

En annan vinkel med bägge färgerna

Nu ska hundarna få mat, Christer är ute och gör något i garage / bil och sen ska det göras middag. Jag fick mammas ena file av regnbåge då hon inte orkade hela första filén hon åt igår. Så det blir lite gottigott ikväll.