Jobba hemma, Vardagsliv

En riktig sommarkväll

En riktig sommarkväll

Finns det nått härligare än att kunna gå runt i shorts när klockan är snart 20.30 på kvällen ?! Värmen som har varit idag gör att det är varmt fortfarande ute. Dagarna som följer blir inte riktigt lika varma, men man kan hoppas att det vänder snart igen.

syren

Den japanska syrénen på framsidan har börjat blomma och luktar så gott. Det är så synd att man inte kan ta in några kvistar då dom vissnar så snabbt.

Christer har vattnat rabatterna och jag har kollat allt på altanen.

Lugnt på luren

I dag har det varit riktigt lugnt på luren och allt som kom in i dag blev gjort och inget blev liggande. Så nu kan man passa på att rensa bland allt annat.

Jag har suttit på altanen och jobbat idag och jag gick ut i trädgården emellanåt för att få lite frisk luft / fläkt. För det blev riktigt varmt under taket då det inte blåste någonting.

varmt

När det blir så här varmt så vill man inte äta något varmt så det fick bli lite jordgubbar, flingor och mjölk på eftermiddagen.

jordgubbar

Orkade inte laga middag

Varken Christer eller jag kom på vad vi skulle äta för middag ikväll så vi var lata och åkte till Åkermyntans pizzeria.

avocadosallad

Som ni förstår är inte det här all sallad, utan hälften av allt plus lite mindre sallad. Då kan jag ta lite avocado / sallad imorgon både till frukosten och lunchen.

Kvälls-snacks

Eftersom vi ätit lätt och tidigt idag så ska vi snart ta fram lite jordgubbar, hallon och melon.