Jobba hemma, Vardagsliv

Grattis till mig och tack för gratulationer

Grattis till mig !

grattis

Tack alla för gratulationer !

Vi brukar inte fira på något speciellt sätt om det är inte är jämnt, och det har det ju inte 🤣. Christer och jag brukar slå ihop våra födelsedagar och ha en grill-lunch / middag med nära och kära, men som omständigheterna är nu….

Så det har varit en helt vanlig dag med jobb. Men jag tänkte vi kunde fixa nått gottis till helgen eller så.

Och vi kommer nog börja med presenten som jag har fått av mamma

Tack mamma !

 

belgiska våfflor

Och göra en frukost / brunch start ! Med ett riktigt recept på belgiska våfflor med vispade vitor.

Mannen har fått sig en liten utskällning då han inte kom hem med någonting 😜, men vi brukar inte köpa något speciellt till varann utan köpa något tillsammans istället. Men som mamma och jag sa idag – han fick i alla fall en flaska bubbel, blommor och en 1,5 liters bubbel när han fyllde i maj. Ha ha !

Vi fortsätter vår vanliga dag med lite vattning av blommor, grönsaker och annat innan middagen som ikväll blir lax, färsk potatis, sparris och citronsås.

Ha en underbar kväll