Smakbox

Smakbox – recensioner – Matkärlek

Smakbox – recensioner

Pga vissa omständigheter har jag inte satt in mina recensioner av min smakbox som jag fått tidigare. Nu är en ny box på väg och jag ska sätta in allt i den.

Här kommer en samling resultat från temat Matkärlek

Krispiga kex / Tuc

tuc

Tuc Baked Bites är krispiga kex, varsamt ugnsbakade och kryddade med en härlig smakupplevelse. Ett mellanting av salta kex och chips, perfekt för det salta suget på eftermiddagen eller för att njuta tillsammans med vänner på kvällen.

Recension

Först blev jag väldigt förvånad av storleken på dom och undrade hur jag skulle få en bit ost på dessa. Men det gick hur bra som helst. Och som texten ovan till dessa kex – perfekt för det salta suget – det är precis vad jag bla tycker dessa passar till. Det är faktiskt väldigt mycket smak på dessa. Många skriver att det ska vara mycket smak och det har dom här.

En produkt som jag rekommenderar !

Italienska skorpor / Colussi

skorpor

En ny knaprig italiensk skorpa med tydlig smak av kaffe och en hint av choklad. En kombination av två italienska klassiker, cappuccino och toskanska cantuccini. Doppa dem i kaffe eller ät dom som de är.

Recension

Min man har varit i italien och då doppade dom briscotti i bubbel. Så varför inte testa testa dessa på samma sätt ?! Knaprigt goda ! Min man har ätit dessa mer än mig och har då tagit dom till en kaffe som de är och tycker att dom är goda.

Sockerfria apelsinkaor / Gille

apelsinkakor

Sockerfria spröda kakor med smak från naturlig apelsinarom bakade i Sverige. En god nyhet i det sockerfria sortimentet. Du hittar produkten hos ICA och Citygross.

Recension

Det här var en kaka som varken min man eller jag tyckte var så god. Den var lite smaklös och tråkig i smaken och jag vet inte om det var apelsinaromen i dom som gjorde det.